Сос „Грибиш"

Сосът се сервира към телешка глава, език, риба или студено месо
Източник:
ТИТЛА:
Дата: 25.03.2015
Сос „Грибиш\
 
Необходими продукти:
3 яйца (твърдо сварени)
100 мл олио
1 ч. л. горчица
1 ч. л. оцет
наситнен магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Жълтъците, магданозът, горчицата, сол и черен пипер на вкус се разбиват добре, до получаване на еднородна смес.
2
Постепенно, при постоянно бъркане се прибавя олиото, а след него се сипва и оцетът.
3
Добавят се нарязаните надребно белтъци и се разбърква добре.

Съвет:
Съхранява се в хладилник и непосредствено преди да се сервира, отново се разбърква добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


133 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: