Сорбе „Мохито с диня“

Свежа комбинация
Източник: Бон Апети
Дата: 09.08.2022

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г диня (без кората)
120 г захар
50 мл бял ром
4 стръка мента
2 лайма

Бон Апети препоръчва:
BILLA България успешно развива проекта си „Градините на BILLA“, в рамките на който веригата осъществява ползотворно партньорство с над 30 внимателно селектирани родни производители. Благодарение на тази кампания клиентите на BILLA могат да избират между богато разнообразие от вкусни и качествени плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 150 зеленчукови градини, оранжерии и лозя из цяла България. Всички плодове и зеленчуци от „Градините на BILLA“ са с гарантирано качество и вкус. Това е така не само заради внимателно подбраните сортове и семена, а и заради положените за тях грижи, както от земеделските производители, така и от експертите на BILLA. Те контролират качеството на продукцията от подбора на семена през засаждането и отглеждането, до транспорта и излагането на плодовете и зеленчуците в магазините.
Виж повече
 

Начин на приготвяне:
1
Сорбе „Мохито с диня“
Динята се нарязва на кубчета и се почиства от семките. Смила се в блендер, заедно със захарта, сока и кората на лайма, рома и ментата.
2
Сорбе „Мохито с диня“ 2
Сместа се прецежда и се изсипва в метална купа.
3
Сорбе „Мохито с диня“ 3
Замразява се във фризер, като периодично се разбърква, за да не се образуват големи бучки.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

22.09.2017
Превъзходно разхлаждане за ления сезон
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: