Соленки с чедър, маслини и мащерка

ТИТЛА: Експерт готвач
Дата: 19.03.2018
Соленки с чедър, маслини и мащерка
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. настъргано сирене „Чедър“
100 г маслини
1 ч. ч. кисело мляко
1 ч. л. сода бикарбонат
20 г краве масло
1 жълтък
мащерка


Начин на приготвяне:
1
В купа се смесват брашното, сиренето, маслините, киселото мляко с угасената в него сода и мащерката.
2
Омесва се меко и лепкаво тесто, от което се оформят топчета, с големината на орех, които се поставят в тава с хартия за печене на дъното.
3
Сиренките се намазват с разбит жълтък и във всяка се слага по една малка бучка масло.

4
Пекат се до готовност в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


244 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: