Солена палачинкова торта

Източник: Тинка Иванова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 09.02.2014
Солена палачинкова торта
 
Необходими продукти:
за палачинките:
600 г прясно мляко
5 яйца
5 г сол
70 г краве масло

за плънката:
3 яйца
400 майонеза
300 кисели краставици
300 царевица
200 г шунка
200 г моркови
200 г кашкавал
300 г пресни краставици
50 г магданоз
3 г сол


Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват добре към тях при непрекъснато бъркане се прибавя млякото брашното солта. Пържат се и всяка палачинка се маже с краве масло
2
Приготвяне на сместа: шунката и сварените моркови и твърдо сварените яйца се нарязват на дребно към тях се прибавя царевицата и част от майонезата.
3
Палачинките се подреждат една върху друга като помежду им се поставя от сместа
4
Солена палачинкова торта 4
Отгоре се намазва със останалата майонеза, поръсва се със настърган кашкавал и се украсява с шунка, пресни краставици и магданоз.
5
Солена палачинкова торта 5
Да ви е вкусно
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

01.03.2016
Извинете, обаче не видях брашното в рецептата за палачинките.То е ясно, но моля добавете го и какво е количеството
1.
Изпрати
лично съобщение

10.02.2014
много лесна и вкусна
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


216 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: