Баница със сирене и кисело мляко
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2017 Страхотна рецепта! Аз добавих и броколи.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Да, Весела, разбира се, можеш да разпределиш сместа във формички за мъфини с хартиени кошнички в тях, като трябва да имаш предвид, че в такъв случай времето за печене ще е различно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 Сложих и малко броколи. Много ми харесва кекса. Сигурно с пресен босилек и розмарин (както си е по рецепта) ще е още по-вкусен. Бих сложила и повечко сусам, защото обичам, а почти не го усещам тук.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2015 Здравейте, искам да попитам мога ли да разпределя сместа във хартиени формички за мъфини,ще го правя за специален повод и ми се струва по удачно дали ще се получи,благодаря предварително:))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2015 Иво, нигела са черни на цвят семена от едногодишно тревисто растение, което произхожда от южна Азия. Подправката има пикантен аромат и леко гочив вкус. Използва се за овкусяване на различни ястия, при приготвянето на тестени изделия (хляб, солени бисквити и др.) или за поръсване на салати. Може да се намери в специализираните магазини за подправки.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...