„Памук\" погача
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2015 На мен хляба не ми допадна, усеща се доста аромата на содата. Иначе е много ефектен и красив.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 много вкусен хляб
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Вкусно се получи за Бъдни вечер, а и оригинално оформяне /помня, че такъв начин за оформяне ползват много италианците/. Сложих чубрица и суров слънчоглед. За да не стане твърдо тестото след изпичането - сложих купичка с вода върху решетката, питките върху плоските тави с хартия за печене и пекох на вентилатор. Успех на всички, които ще пробват рецептата!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2014 Бърза , лесна и традиционна питка !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2014 Получи се почти същата,само че вместо зехтин ползвах олио и не беше оформена по същия начин.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...