Картофи с майонеза, шунка и кашкавал, запечени на фурна
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.09.2020 Кюфтенцата са много леки и приятни за вечеря. Тъй като е пилешко месо и не е мазно, бих препоръчала да сложите повече подправки, защото има възможност да станат леко безвкусни.
Със сос определено са по-вкусни.
Бон апети!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...