Кекс с праскови и лавандула
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2020 Тортата е много вкусна, но се получава прекалено сладка, което притъпява другите вкусове в нея. Според мен пудрата захар в крема може да се пропусне, а захарта в трохите може да се намали наполовина.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...