Домашно сладко от вишни
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2017 Сибел, количеството захар е в зависимост от видовете плодове, които ще се консервират. Както е посочено и в описанието на самия фикс (под рецептата), 500 г захар се използват за „плодове с повече естествена захар“ или „ако желаем, крайният продукт (сладко или конфитюр) да е с по-малко захар“. Ние ползвахме 1 кг захар, но ти може сама да прецениш, колко захар да сложиш, в зависимост от това, колко сладък е пъпешът, който ще използваш и колко сладко искаш да стане готовото сладко.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.09.2017 Здравейте! Захарта не трябва ли да е 500гр. с този фикс ?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2017 Много ароматно!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...