Бисквитена торта с банани и маскарпоне
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Аз го знам под името \"Агнес\" и е много хубав сладкиш, колкото повече престоява, толкова по-вкусен става!
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...