Унгарска шоколадова торта (Лудлаб)
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Прекрасна рецепта и много вкусна
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2016 За пореден път при печене, ролото ми става на камък (при това го намокрих и завих и пак същата работа), мисля че е от вентилатора на фурната и почти никога не го включвам когато печа тесто и сладкиши!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2016 На мен ми се наложи да добавя повече от 2-3 супени лъжици вода - около 10 и малко олио, за да ми се получи тестото иначе стоеше много сухо, като брашно.
И импровизирах - понеже нямахме сладко от сини сливи, добавих мед и се получи също много добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2015 Всичко по рецепта,много подходящо за закуска и кафе.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2015 С малки разлики от оригиналната рецепта се получи добра закуска.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...