Индийска „халва” от ябълки и тиква
Лора и Стоян
26. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2021 Прекрасен десерт!
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2020 Вкусно!
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2020 Супер!
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2018 Честно казано и аз бях леко резервирана към рецептата, но стана СТРАХОТЕН СЛАДКИШ, БРАВО!!! Вместо чаени бисквити, използвах кафяви обикновени бисквити (такива имах в наличност) и стана върха!
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2018 Много е вкусен! Не сложих пудра захар, за да не стане още по-сладък. И го направих с олио - нямах толкова чисто масло в момента. Страхотен- въпреки малките несъответсвия в рецептата.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...