Пълнени патладжани, запечени с моцарела
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.07.2018 Просто мехурчета са, понеже има пара докато снимам и снимката не е станала много добре.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2018 Правя нещо подобно с пилешки бутчета - под капак /но е доста по-различно, макар и също толкова лесно/. Само не разбрах какви са тези миниатюрни топченца на една от снимките /при самото пържене/ ? Слагала си горчица или нещо друго, което не е описано в рецептата. Или това са просто мехурчета - не се вижда точно. Браво за рецептата!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...