Обикновен кекс
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Амада, може и да се пропусне престоят от една нощ, но винаги когато има предварително тесто, печивото става по-хубаво.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2015 А ако се наръсят със сусам... още по-неустоими ще станат.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2015 Здравейте, за първи път попадам на тази техника - закваската да престои една нощ. Можете ли да обясните защо се прави това? Благодаря!
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...