Провансалски хляб
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2023 Вкусна и лесна рецепта. Аз я направих с идеята за вечеря, но е по-скоро десерт. Станаха 6 парчета в голямата тава, вътре сложих кристална, но не и пудра захар, както и мед. Отгоре не съм ръсила с пудра захар, намазах я с масло преди печенето, а после когато беше готова я полях със сиропа.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...