В подходящ съд се слагат продуктите за рибния сос, като рибният бульон предварително се разтваря във вода, и се пасират. Полученият сос се сервира в купичка заедно със скаридите.
* Оризовите листа – това са фини кори, които се приготвят от оризово тесто. Те са готов продукт, който може да намери- те в няколко разновидности в азиатските магазини.
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2013 Страхотни
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...