Брускети с праз и саздърма
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2018 Направихме ги по оригиналната рецепта. Много интересен вкус . Ще повторим.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2016 Рецептата, публикувана от модераторите, няма нищо общо с оригиналната рецепта, която споделих. Ето я и нея:
700-800 гр. пресни скариди ги почистих и мариновах за един час в сока от един портокал, 1 с.л. соев сос, 1 с.л. зехтин и 1 скилидка пресован чесън. В тиган разстопих около 50 гр. масло и върху него настъргах кора от портокал (замириса невероятно), отцедих скаридите от маринатата и ги пльокнах в тигана с маслото да си се попържат 5-6 мин. заедно с една капачица бяло вино.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...