Шупла

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Шупла
 
Необходими продукти:
500 г брашно
200-250 г сирене
70 г краве масло
1 щипка сол


Начин на приготвяне:
1
Шупла
Брашното и солта се забъркват с 150-200 мл вода, така че да се получи тесто, малко по-гъсто от палачинковото.
2
Шупла 2
Тестото се разпределя в намазнена тава. Отгоре се поръсва с натрошеното сирене и парченца масло и се пече до златисто в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

03.12.2017
Лъжнишка шупла с подлучено кисео мляко (т.е. с чесън).
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: