Печена ябълка в медальон от тиква
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2019 Великолепен!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2019 Много вкусен, направих го с бадеми, защото нямах орехи и пак беше много ароматен и хубав.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Вкусно и апетитно! Не сложих масло, че постя, но и с олио става прекрасно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.09.2015 вкусотия
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2014 Получи се прекрасно, но имайте редвид, че нужното масло е доста, почти цяло голямо пакетче.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...