Шоколадово суфле

Източник: Бон Апети
Дата: 16.02.2010
Шоколадово суфле
 
Необходими продукти:
50 г краве масло
25 г пудра захар
40 г брашно
1 жълтък
1 яйце
40 г шоколадов кувертюр (70%)


Начин на приготвяне:
1
Шоколадово суфле
Пудрата захар се разбива с маслото с миксер в купа. Добавят се яйцата и разтопеният кувертюр, а накрая – пресятото брашно, и отново се разбива.

2
Шоколадово суфле 2
Сместа се разпределя в рамекини (съд за суфле), намазани с масло и брашно, и се пече 8 минути на 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

19.01.2016
Любима рецепта
1.
Изпрати
лично съобщение

08.02.2015
Страхотен десерт :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: