Портокалова панакота с босилек и ягоди
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2021 Направих само муса което си е един вид панакота. за блата ме домързя. Има приятен аромат от ментата. Сложих шоколад 85% защото го предпочитам . Само не ми стана шуплест както е на снимката. Вероятно не съм смесил накрая сметаната добре.... препоръчвам.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2021 Дзопино, да става, разпределете го в чаши. Поздрави от нас!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.06.2021 този мус става ли да се прави отделно като мус без основата?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2019 Здравейте! Сметаната е течна, обикновено използваме "Президент".
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2019 Здравейте! Моля, за информация каква сметана препоръчвате за муса. Течна? И на кой производител? Предварително благодаря за скорошен отговор!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...