Шоколадови топчета с овесени ядки

Източник: Бон Апети
Дата: 07.07.2010
Шоколадови топчета с овесени ядки
 
Необходими продукти:
400 г шоколад
2 с. л. краве масло
200 г овесени ядки за овалване


Начин на приготвяне:
1
Шоколадът се разтопява на водна баня и към него се добавя маслото.
2
Сместа се разбърка добре, оставя се да изстине и с ръка или с помощта на лъжица се правят топчета.
3
Овесените ядки се бланшират за 3 минути във вряща вода, изцеждат се и топките се овалват в тях.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: