Фъч
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2020 Имах прясна мента и се чудех какво да я правя. Търсих в нета и попаднах на тази рецепта. Видя ми се на картинката много изкушаващо и реших да пробвам да я направя.Получиха се,но само формата не стана точно такава. Добавих и от мен половин корен настърган джинджифил. Определено ще я повторя пак !
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2015 Чудесни са! Нямах бакпулвер ,но пак се получиха :)
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...