Бисквитени шотове
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2018 Бързи и лесни
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2014 Пареното тесто е едно от най-лесните. Стана чудесно. Напълних шприца и оформих профитеролите с диаметър около 2-2.5см. Пекох 17мин, но с отварянето на печката, те се смачкаха като дъвка. Изобщо не бяха опечени, вътрешността беше напълно сурова. Върнах ги, за да видя колко време им е нужно - 35-40мин. Трябва да наблюдавате мехурчетата, които се появяват. Когато към 35-тата минута спрат, поизчакайте още малко. Напълних ги с друг крем и все пак станаха божествени. Мммм.. :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2014 страхотно
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...