Ягодово парфе
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2018 Бързи и лесни
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2014 Пареното тесто е едно от най-лесните. Стана чудесно. Напълних шприца и оформих профитеролите с диаметър около 2-2.5см. Пекох 17мин, но с отварянето на печката, те се смачкаха като дъвка. Изобщо не бяха опечени, вътрешността беше напълно сурова. Върнах ги, за да видя колко време им е нужно - 35-40мин. Трябва да наблюдавате мехурчетата, които се появяват. Когато към 35-тата минута спрат, поизчакайте още малко. Напълних ги с друг крем и все пак станаха божествени. Мммм.. :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2014 страхотно
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...