Макова торта
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2023 Канелика, според мен трябва да ти се получи плоска кръгла питка, със среден слой шоколад, който не се вижда отникъде, за целта повдигаш краищата на намазаната с шоколад основа от всички страни и ги събираш отгоре и ги съединяваш, като избутваш въздуха навън, дано не греша. Аз пък се чудя дали рецептата няма да може да се изпълнява и с някакво пасирано сладко, може би уплътнено с галета или сушени плодове.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2017 И какво значи \"краищата се събират така че да се получат малки вързопчета и то без въздух в тях\"? Къде я снимахте тази стъпка че съвсем не е ясно как точно става номера?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2016 Не станаха точно гевречета, но пък станаха много вкусни
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...