Американски палачинки
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2016 Сладкиша е страхотен и ставан за нула време. Аз го правя като отгоре го заливам с крем от зъквасена сметана и течен шоколад 250гр.закв.сметана и 250гр.течен шоколад,отгоре разтопения шоколад
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...