Крем карамел
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2014 В случая снимката ми не е подходяща.Снимката на пая е много малка и не мога да я кача.Иначе белия крем го правя,като разбия яйца,брашно и прясно мляко.Отделно затоплям мляко на котлона с ванилия.Постепенно смесвам двете течности да изравнят температурата и ги връщам на котлона до сгъстяване.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2014 Предполагам, че това, което е описано е за кафявия крем, а белия как се получава?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...