Бишкотена торта с еспресо крем
Лора и Стоян
37. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2019 Здравейте! Благодаря за отговора!
Все пак изпробвах рецептата и с тези шоколади, но не се получи мус, а чудесен шейк с вкус на сладолед "Милкинис".
|
36. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2019 Здравейте! В тези шоколади има пълнеж и няма да се разтопят хубаво. Може да опитате само с млечен шоколад, но тогава има вероятност шоколадът да се пресече - затова се използва черен. Ако решите да опитате с млечен, няма нужда от захар.
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2019 Здравейте!
Бих искала да ви попитам дали тази рецепта е подходяща за приготвяне на мус от по-сладки шоколади, като Киндер и Милкинис? Дали ще е необходимо добавянето на захар към тях?
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2018 Мусът стана страхотен. Може би бих намалила количеството захар, че стана прекалено сладко
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 Здравейте, два пъти вече правя шоколадовия мус. Благодаря за рецептата. Молбата ми към вас е по отношение на снимките - не могат да се увеличават и не се виждат добре, да поправите това. За начинаещи готвачи снимките много помагат. Например за разтопяването на шоколад на водна баня, ако не бях чела по форумите как се прави, щях да сгреша, а от една снимка става доста ясно. Поздрави, Ирена
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...