Ябълкова шарлотка
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2016 Топи се в устата! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2016 Въпреки, че използвам същата фурна, пекох сладкиша 45 минути на същата температура,, както е посочена.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2016 Направих го вместо със смлени бадеми, с бадемово брашно. Стана страхотен!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2016 да
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2016 Вкусен и много приятен десерт.Браво!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...