Шоколадов кекс с течен шоколад

Източник: Vasilena
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 27.10.2016
Шоколадов кекс с течен шоколад
 
Необходими продукти:
4 с. л. брашно
4 с. л. захар
1 яйце
3 с. л. какао
3 с. л. течен шоколад
3 с. л. прясно мляко
3 с. л. олио
1/2 ч. л. сода бикарбонат


Начин на приготвяне:
1
Яйцето се разбива със захарта.
2
Добавят се олиото, млякото, какаото, шоколадът и брашното със содата.
3
Разбърква се добре и се изсипва в намазнена и поръсена с брашно форма.
4
Пече се, до готовност, в предварително загрята на 180 градуса фурна.


Съвет:
Аз използвам форма за кекс с дупка, с диаметър 22 см и с вместимост (до ръба) от 1 литър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: