Картофи на фурна с бял сос
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2024 Чудесна рецепта, правя ги много често, но с изменения, които не са умишлени. Например никога не съм ги приготвяла с черен ориз, днес ги сервирах с печени картофи. Също понякога ползвам за добавка към галетата домашно приготвена шарена сол, в която тиквените ми семки са преобладаващи. За шницелите съм спазвала и точната инструкция, много са вкусни. Често завишавам количеството галета, вероятни ги правя по-тънки и отива повече. Все някой път ще ги инаправя съвсем точно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...