Шницел с гъби и кашкавал

Източник: Meglena Lazarova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 28.02.2014
Шницел с гъби и кашкавал
 
Необходими продукти:
500 г кайма
1 яйце
1/2 глава лук
магданоз, сол, черен пипер
галета за паниране
олио за пържене

за плънката:
200 г гъби
1/2 глава лук
1 яйце
100 г кашкавал
сол
олио


Начин на приготвяне:
1
Шницел с гъби и кашкавал
Лукът се наситнява и заедно с подправките и едно яйце се омесва с каймата.
2
Шницел с гъби и кашкавал 2
Гъбите се задушават с лука. Осоляват се. Оставят се настрани да изстинат и се добавя едно яйце. Разбъркват се.
3
Шницел с гъби и кашкавал 3
Шницелите се оформят, овалват се в галета и се запържват от двете страни за около минута.
4
Шницел с гъби и кашкавал 4
Запържените шницели се подреждат в намаслена тавичка. Върху тях се разпределя гъбената смес и се поръсва с настърган кашкавал.
5
Шницел с гъби и кашкавал 5
Пече се в предварително загрята на 200 градуса фурна, за 20 минути.
6
Шницел с гъби и кашкавал 5
Може да се поднесе със сварени картофи и сос от кисело мляко, сметана и брашно.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

26.11.2016
Вкусно!!!
6.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2015
Много сочни и вкусни!
5.
Изпрати
лично съобщение

04.03.2014
Бързо и лесно предястие!
4.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2015
Бързо, лесно и вкусно!
3.
Изпрати
лично съобщение

10.05.2014
Благодаря за бързия отговор. Ще го пробвам!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: