Супа от гъби
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2018 Браво
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2018 Препоръчвам при варенето на шкембето да добавите малко целина корен и морков на малки кубчета. Дава лек зеленчуков аромат на бульона.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 И аз без кокал я сготвих,стана м..........!!!!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2014 Получ се невероятно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Не можах да намеря телешки кокал, че бързах, но и без него стана много вкусно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...