Шишчета със свинско месо

Запечени на тиган
Източник: svetla
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 21.06.2023
Шишчета със свинско месо
 
Необходими продукти:
1 кг свински врат

за маринатата:
1 ч. л. сух джинджифил
1 ч. л. кимион
1 ч. л. смлян кориандър
1/4 ч. л. индийско орехче
1/3 ч. ч. олио
3 с. л. коняк
морска сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на равни кубчета.
2
Всички продукти за маринатата се смесват в купа и се разбъркват.
3
Маринатата се излива в месото, разбърква се с ръце и се маринова за поне 30 минути, а най-добре 2 часа.
4
После месото се нанизва на шишчета и се пече на грил тиган.
5
Шишчетата се сервират по желание с ориз със зеленчуци.

Съвет:
Съвет: От тези продукти излизат 18 шишчета, предвидени са по 3 в порция.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


194 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: