Шаран по йовковски

Източник: Бон Апети
Дата: 25.09.2003
Шаран по йовковски
 
Необходими продукти:
1 шаран
1 домат
1 глава кромид лук
3 шайби лимон
2 скилидки чесън
5–6 с. л. кетчуп
1/4 връзка магданоз
масло за намазване


Начин на приготвяне:
1
Шаран по йовковски
Доматът се нарязва на тънки шайби и се подрежда върху лист метално фолио.
2
Шаран по йовковски 2
Върху него се поставя изчистеният шаран (без главата), пълни се с нарязания на шайби лук, лимона и чесъна и се поръсва накълцаният магданоз. Горната част на шарана се намазва с кетчупа и маслото и се затваря.
3
Шаран по йовковски 3
Завива се във фолиото и се притиска добре, за да не излиза въздух. Пече се на скара не повече от 15 минути, без да се обръща.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: