Шафран "Ласи"

Източник: Бон Апети
Дата: 10.06.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кофичка кисело мляко
3 щипки смлян кимион
1 щипка шафран
2-3 с. л. прясно мляко
2 ч. л. захар


Начин на приготвяне:
1
Шафран
Шафранът се накисва в прясното мляко. Киселото мляко се разбива със захарта.
2
Шафран
Кимионът се запича на сух тиган и се изсипва в киселото мляко. Наливат се 100 мл минерална вода. Добавя се накиснатият в прясно мляко шафран.
3
Шафран
В чаши се поставя натрошен лед и се налива от айряна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: