Козуначен пудинг
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 ясно,аз сметаната въобще не съм я била.благодаря много и за рецептата,страхотен десерт за свети валентин с малиново сърце:)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Анна, единствената причина за която се сещаме е, че сметаната трябва да е добре разбита, т.е. да е пухкава и гъста. Това не е добре описано в рецептата и веднаага ще се коригираме. Сигурни сме, че при втори опит десертът ще стане перфектен:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 стана уникално вкусно,но крема ми се полу4и много течен и си го хапвахме от купичките,така и не разбрах защо..
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...