Маслено пиле
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2017 Горда съм, че след 482 118 прегледа, съм първата приготвила предложената рецепта. Макар да ми отне повече от два часа, резултатът е налице. Ястието е добро, вътрешността на сармите е малко сухичка, но гъбеният сос прекрасно преобразува сухотата и е нежно допълнение. Имам само една забележка, идваща от моето отношение към киселината. Тук тя ми липсваше, смятам, че при бланширането на зелевите листа ще е подходящо да се добавят 2-3 лъжици оцет. )))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...