Супа от пъстърва с миди и скариди
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.08.2014 Страхотна рецепта.Лесна и бърза за изпълнение.Пробвал съм супата и в Испания.Гарнираха я с твърдо сварено яйце,но и този вариант е супер.Пригответе я!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2014 Поздравления, рецептата е много автентични.
Искам само да отбележа, хлябът трябва да бъде напоена с вода, един час. След това трябва да се провират между ръцете си да експулсира вода и хляб вкусове. Тази супа трябва да е много дебел.
Испанците също така направени, когато имахме една бира или вино с някои приятели, а след това не го взема с лъжица, но по потапяне хляб и го ядат.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.08.2013 Днес сготвих супата, много ми хареса, малко яйцето не изглежда, като вашето, но въпреки това е много вкусна! И всички я харесаха :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Всички рецепти ми харесват Много често ги правя.Понякога променям някои продукти но пак се получа добре
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...