Салатата на майстора

Гост: гл. готвач х-л "Принцес", Истанбул
Източник: Бон Апети
Дата: 05.06.2004
Салатата на майстора
 
Необходими продукти:
1 зелена салата
1 червена салата
1 рукула
100 г телешки език
100 г пилешки гърди
100 г кашкавал
1 домат
1 яйце
5-6 маслини
300 г майонеза
100 г кетчуп
1 с. л. оцет
2 кисели краставички
лют пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Салатата на майстора
Салатите и рукулата се режат наситно и се подреждат в голяма чиния за сервиране. Върху тях се разпределят нарязаните на ивици телешки език, пилешко месо, обелен и почистен домат, яйце, кашкавал и маслини.
2
Салатата на майстора 2
В купа се поставят всички продукти за дресинга, разбива се добре с тел и се излива върху салатата.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: