Салата „Венец“

Салата за Коледа
Източник: Aleksandra Ivanova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 06.12.2023
Салата „Венец“
 
Необходими продукти:
10 чери домати
1 краставица
1 глава червен лук
1/2 ч.ч. орехи пекан
1 нар
1 маруля
бейби моцарела
сол на вкус
ябълков оцет на вкус


Начин на приготвяне:
1
Първо извадете от нара семките в една чиния. Нарежете краставицата на кубчета, доматите на половинки, а червеният лук – на шайби. Накъсайте моцарелата и измитата маруля.
2
В голяма кръгла чиния подредете първо марулята във формата на венец, върху нея – краставицата, доматите, моцарелата и лука.
3
Запечете орехите пекан на сух тиган, охладете и поръсете отгоре. Овкусете салата с ябълков оцет и сол на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: