Авокадото се реже внимателно на две и от него се вади костилката. С малко ножче се правят квадратни разрези в месестата част на всяка половинка на плода до достигане на кората. Изваждат се с лъжица, като тя се плъзга между кората и месестата част. Извадените кубчета авокадо се поставят в салатиера.
Салатата се измива, подсушава се с кърпа и се накъсва на дребни парчета. Сиренето се нарязва на кубчета, а рулцата от раци – на кръгчета. Всички съставки се поставят в салатиерата при авокадото и се размесват.
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2016 Страхотна и вкусна салата :) Отива в графа \"Любими\".
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...