Салата с рулца от раци и дресинг от кивано

Източник: Бон Апети
Дата: 25.05.2010
Салата с рулца от раци и дресинг от кивано
 
Необходими продукти:
1 салата „Айсберг“
1/2 зелена салата
1/2 червена салата
1/2 връзка рукула
1 цикория
200 г рулца от раци
200 г кивано
2 скилидки чесън
3 с. л. зехтин
50 г червени боровинки
2 с. л. дижонска горчица
1 ч. л. бял пипер
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Рукулата, зелената и червената салата се измиват и се накъсват, а салатата „Айсберг“ се реже наедро. Слагат се в купа и се добавят нарязаните рулца от раци.
2
Дресингът се приготвя, като киваното се изстисква и сокът се смесва с накълцания чесън, зехтина, боровинките и горчицата. Посолява се и се овкусява с пипера. Дресингът се разбърква, салатата се залива с него и се сервира.

 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


169 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: