Салата с риба тон и боб

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 11.12.2014
Салата с риба тон и боб
 
Необходими продукти:
1 консерва риба тон (185 г)
1 голяма глава червен лук
3-4 с. л. зехтин
1 с. л. лимонов сок
1 щипка черен пипер
1 домат


Начин на приготвяне:
1
Лукът се нарязва на едри, тънки полумесеци и се поставя в купа с подсолена вода за 30 минути. Леко се претрива с пръсти, за да се разделят отделните пластове. Отцежда се на кухненска хартия.
2
Рибата се отцежда и се начупва в широка купа на едри парчета (ако не е на парченца).
3
Прибавят се нарязаният на кубчета домат и червеният лук, залива се със зехтина и 1 с. л. лимонов сок, поръсва се с черния пипер и се разбърква.
4
Салатата с риба тон и боб се разпределя върху листа от маруля, салата „Айсберг“ или друга зелена салата.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.02.2015
само в заглавието се споменава за боб?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: