Салата с паста, риба тон и зелени маслини

Източник: Denitsa Petkova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 26.02.2016
Салата с паста, риба тон и зелени маслини
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. паста
180 г риба тон в зехтин (от консерва)
8 големи зелени маслини
2 бр. корнишони
сол и черен пипер на вкус

за дресинга:
3 с. л. майонеза
1 с. л. зехтин
сокът и кората от 1 лимон


Начин на приготвяне:
1
Сварете пастата за около 9 минути в подсолена вода и я оставете да се охлади.
2
Отцедете рибата от зехтина.
3
Нарежете маслините на полумесеци и наситнете корнишоните.
4
Настържете кората на лимона на ренде и изцедете сока му. Добавете 1/2 ч. л. сок от маслините, майонезата и зехтина за дресинга.
5
Добавете рибата, маслините и корнишоните към охладената паста и разбъркайте с дресинга. Подправете със сол и черен пипер и сервирайте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


315 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: