Салата по мексикански "Симона 2"

Гост: Мирослав Йончев
Източник: Бон Апети
Дата: 14.01.2006
Салата по мексикански
 
Необходими продукти:
200 г риба тон
100 г сварен червен фасул
100 г царевица
3-4 кисели краставички
1 стрък праз лук
2 с. л. зехтин
сокът от 1 лимон
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Салата по мексикански
Фасулът, царевицата и рибата се смесват в салатиера (купа).
2
Салата по мексикански
Лукът се нарязва наситно, а краставичките – на колелца и се прибавят в купата.
3
Салата по мексикански
Салатата се овкусява с лимонов сок и зехтин, поръсва се със сол и черен пипер на вкус, разбърква се и се поднася.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

06.12.2021
Лично на нас ни харесва тази комбинация. Правя я отдавна, просто сега публикувам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


199 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: