Салата „Перла"

Източник: Веселина
ТИТЛА: Чирак
Дата: 01.03.2015
Салата „Перла\
 
Необходими продукти:
1 голяма маруля (или 2 по-малки)
1 голям домат
1/2 лимон
3 стръка пресен лук
1 стрък пресен чесън
зехтин
200 г маринована цаца


Начин на приготвяне:
1
Марулята се измива и се нарязва в дълбока купа. Доматът се нарязва на кубчета и се прибавя към марулята.
2
Изчистваме лука и чесъна, нарязваме ги наситно и също ги прибавяме към салатата.
3
Овкусяваме с лимон, зехтин и много малко сол. Разбъркваме добре и отгоре аранжираме по желание с рибата.

Съвет:
Не прекалявайте със солта, защото рибата е солена.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: