Салата от варени зеленчуци със сос от копър и горчица

Източник: Бон Апети
Дата: 07.04.2004
Салата от варени зеленчуци със сос от копър и горчица
 
Необходими продукти:
400–500 г цвекло
3 моркова
250 г зелен фасул
1/2 ч. л. семе от копър
1 к. ч. олио
2 с. л. оцет
1 ч. л. захар
2 с. л. горчица
1/2 връзка копър


Начин на приготвяне:
1
Салата от варени зеленчуци със сос от копър и горчица
Морковите и цвеклото се нарязват на кубчета и се сваряват за 30–40 минути. Фасулът се вари отделно около 15 минути.
2
Салата от варени зеленчуци със сос от копър и горчица 2
Копъровото семе, олиото, оцетът и горчицата се разбъркват, след което се прибавят и нарязаният на филийки чесън и накълцаният копър.
3
Салата от варени зеленчуци със сос от копър и горчица 3
Фасулът, морковите и цвеклото се смесват в салатиерата и се заливат със соса. Салатата се консумира охладена.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: