Салата от праз и червено цвекло
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Класика!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Класика! Аз слагам и копър - вкъщи е предпочитана подправка пред магданоза.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 Чудесно се комбинира с прясна риба, печена на скара.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 Вчера правих такава салата, защото най-накрая успях да си намеря хубаво зеле. Спазих последователността на овкусяването и наистина се получи по-добре. За зелената подправка сте прав - в Североизточна България вместо магданоз слагат целина, а в Софийско - копър. На мен със всичко ми харесва, много обичам зеле.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2014 За тези, които искат да постят....
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...